Profiel Nevin Dikici

Wie is Nevin Dikici?

Met kennis, kunde en humor begeleid ik mensen die om uiteenlopende redenen in de problemen zijn gekomen. Vaak ontstaan problemen door een taalbarrière Door mijn hulp en inzicht zorg ik ervoor dat mensen zich (weer) ontplooien en zich krachtiger voelen. Ik ben de bruggenbouwer naar meer zelfstandigheid en zelfvertrouwen.

Ik heb inmiddels twaalf jaar ervaring op het gebied van maatschappelijk werk. Bovendien ben ik actief geweest in het onderwijs. In 1997 begon ik mijn werkzame leven als bijstandsmaatschappelijk werkster bij de gemeente Apeldoorn. Daarna werkte ik bij meerdere gemeentes waar ik me bezig hield met maatschappelijke vraagstukken. Mijn functies waren bijstandsconsulent, consulent inkomen, zorgconsulent en casemanager rechtmatigheid/doelmatigheid. Ik ontmoette mensen met allerlei maatschappelijke problemen. Zo kreeg ik steeds meer interesse in dit gebied en verdiepte me daarin. Ik volgde hiervoor verschillende specifieke cursussen.

Turkse achtergrond

Door mijn Turkse achtergrond heb ik veel affiniteit met andere culturen. Ik heb inzicht in de multiculturele samenhang. Ik heb daar een antenne voor en merk dat mensen mij in vertrouwen nemen. Graag zet ik me voor die doelgroep in. Ik begrijp heel goed dat als mensen problemen ervaren ze het soms even niet zien zitten. Maar als je je bewust bent van waaruit je de dingen doet, en je je realiseert dat je altijd een keuze hebt, dan heb je de regie in handen.

Waarom Bureau Eigen KR8?

Ik ben flexibel inzetbaar en kan met mijn bureau mijn kwaliteiten beter benutten. Verder pas ik me makkelijk aan, ben praktisch en oplossingsgericht. Een andere kracht van mij is dat ik goed kan luisteren en weet door te pakken. Eigenschappen die belangrijk zijn in dit mooie werk. Verder kan ik werken als ambulante begeleider.

Ook kan ik werken als ambulante begeleider